PAKIETY SZKOLENIOWE BERIO CONSULTING - SEZON: 2024
ODCZUWASZ BRAK ŚRODKÓW FINANSOWYCH NA PRZEPROWADZENIE SZKOLENIA DLA TWOICH PRACOWNIKÓW?
SKORZYSTAJ Z FUNDUSZY EUROPEJSKICH, KTÓRE POKRYJĄ TE KOSZTY!
TO PROSTE!
skontaktuj sie z nami: biuro@berio.us POMOŻEMY!
.
TUTAJ ZNAJDZIESZ PRZYKŁADOWE TEMATY NAJPOPULARNIEJSZYCH SZKOLEŃ
prowadzonych przez Berio Consulting oraz H&R System:
.
Prawidłowa struktura organizacyjna na kuchni – standardy międzynarodowe dla właściciela restauracji i szefa kuchni
Bałagan. Słowo, które irytuje i drażni a niestety pojawia się w naszym biznesie zbyt często. Kilka lat temu byliśmy niewielką firmą. Wszystko było jasne i proste. Każdy znał swoje miejsce, załatwiał równolegle wiele spraw. Każdy pracownik ze wszystkim zwracał się do każdego. Po latach nasza firma rozbudowała się. Zatrudniliśmy więcej osób. Powstały nowe pokoje, sale restauracyjne, konferencyjne, nowe działy sprzedaży, czasem dodatkowy catering. Niestety wciąż wszyscy jesteśmy od wszystkiego. Pojawia się zmęczenie, niechęć. Często wydaje nam się, że tylko my potrafimy zrobić wszystko najlepiej. Aby na pewno? Czy to nie jest czasem ten moment, aby to wszystko uporządkować?
Budowa zespołu kuchni w nowoczesnej restauracji – czyli dawne kłopoty nie rozwiązują się same.
Bardzo często spotykamy się z wyzwaniem związanym ze zbudowaniem właściwej współpracy pomiędzy pracownikami zatrudnionymi w naszej hotelowej czy restauracyjnej kuchni. Nie wiemy jak do tego się zabrać i jak nauczyć pracowników właściwej komunikacji między sobą. Często jest to spektrum skrajnie różnych przyzwyczajeń, zachowań, języków, charakterów czy kultur. Wciąż spotykanie tam niedociągnięcia ze strony Szefów Kuchni czy kucharzy zmianowych wywołują zbędne nieporozumienia a nasz biznes narażają na dodatkowe i uciążliwe koszty – czy nie uważasz, że warto tego uniknąć i czas na wewnętrzne porządki ?
Kucharz Mistrzem Komunikacji
Szkolenie kładzie nacisk na doskonalenie umiejętności komunikacji i tym samym na ułatwienie współpracy na linii kuchnia-sala. Uczestnicy kursu dowiedzą się jak poprawić relację w zespole poprzez właściwą komunikację. Szkolenie kelnerów i kucharzy z tej samej tematyki bezpośrednio wpływa na zadowolenie z pracy i lepsze relacje w zespole.
Kucharz Mistrzem Gościnności
Rola kucharza w kontakcie z Gośćmi jest nieoceniona! O tym właśnie jest to szkolenie - jego uczestnicy dowiedzą się dlaczego budowanie relacji z Gośćmi jest tak ważne oraz poznają zasady skutecznej komunikacji i gościnności. Dzisiaj obsługa klienta w restauracji należy również do kucharzy. Szkolenie kelnerów i kucharzy z tej samej tematyki przynosi Gościom wiele satysfakcji i zadowolenia.
Profesjonalny Barista Latte Art
- szkolenia gastronomiczne dla baristów
Jak prawidłowo i profesjonalnie parzyć kawę? Jakie są techniki Latte Art? Jak oczarować Gości swoją wiedzą o kawie i umiejętnościami jej przygotowania? Jak ich obsłużyć, by wrócili właśnie do nas? O tym dowiedzą się uczestnicy szkolenia gastronomicznego Profesjonalny Barista Latte Art.
Kurs kelnerski. Profesjonalny Kelner Bankietowy
- szkolenia kelnerskie „obsługa przyjęć krok po kroku”
Nasz kurs kelnerski "Profesjonalny Kelner Bankietowy" cieszy się dużą popularnością w branży gastronomicznej. Uczestnicy szkoleń poznają różne rodzaje serwisów, dowiedzą się jak przygotować przyjęcie okolicznościowe oraz w jaki sposób należy obsługiwać Gości „VIP”. To konkretne, praktyczne szkolenie kelnerów - serdecznie polecamy! Szkolenia dla kelnerów doświadczonych i początkujących. Szkolenie kelnerów odbywa się w profesjonalnych salach wartsztatowych.
Kurs kelnerski. Profesjonalny Kelner - obsługa Gości
w restauracji a’la carte „krok po kroku”
Goście odwiedzający restaurację są różni, jednak każdy, bez wyjątku, wymaga profesjonalnej obsługi kelnerskiej. Żeby spełnić oczekiwania danego Gościa, trzeba dopasować się do jego osobowości i wymagań. W realizacji tego zadania niezbędne są techniczne i praktyczne umiejętności - dadzą je profesjonalne szkolenia kelnerskie, takie jak to. Szkolenie kelnerów jest oparte na praktycznej wiedzy.
ZŁOTA PIĄTKA – SEZON II / III
SZKOLENIE DLA SZEFÓW KUCHNI I INWESTORÓW
PEŁNA LISTA TEMATYCZNA DO POBRANIA!
.
.
Możesz wykupić jeden dzień szkolenia, który Ciebie interesuje lub wykupić cały pakiet szkoleń – czyli 5 spotkań w Warszawie co miesiąc jedno – zaczynamy II sezon w marcu 2023 oraz III Sezon we wrześniu 2023
.
Zapoznaj się ze szczegółami tego tytułu klikając „pobierz” – otrzymasz pełen opis w wersji PDF
.
ZAPRASZAMY.
.
.
PLIK DO POBRANIA ZNAJDUJE SIĘ PONIŻEJ
ZŁOTA PIĄTKA - SZKOLENIE DLA SZEFÓW KUCHNI
PEŁEN PAKIET - 5 SZKOLEŃ / 5 SPOTKAŃ W WARSZAWIE!
POBIERZ PEŁEN PROGRAM PDF
SZKOLENIE DLA SZEFÓW KUCHNI I PASJONATÓW
WARSZTATY KULINARNE W LOKALU KLIENTA
.
TYTUŁ: RYBY EGZOTYCZNE I RZADKIE OWOCE MORZA - OBRÓBKA I TRICKI
WARSZTATY 1 - DNIOWE - 8h
.
Możesz wykupić jeden dzień szkolenia, który Ciebie interesuje lub kilka szkoleń dzień po dniu - wtedy oszczędzasz!
Szkolenie 1 - dniowe - 3000 zł - (100%)
Szkolenie 2 - dniowe - 5400 zł - oszczędzasz 600 złotych
Szkolenie 3 - dniowe - 7500 zł - oszczedzasz 1500 złotych !
Oferta nie dotyczy cyklu szkoleń pt: "Złota Piątka"
.
Zapoznaj się ze szczegółami tego tytułu klikając „pobierz” – otrzymasz pełen opis w wersji PDF
SZKOLENIE NA ŻYCZENIE KLIENTA PROWADZONE JEST W JĘZYKU POLSKIM LUB ANGIELSKIM
.
.
PLIK Z PEŁNĄ INFORMACJĄ DO POBRANIA ZNAJDUJE SIĘ PONIŻEJ
RYBY EGZOTYCZNE I RZADKIE OWOCE MORZA - OBRÓBKA I TRICKI
POBIERZ PROGRAM WARSZTATÓW
SZKOLENIE DLA SZEFÓW KUCHNI I PASJONATÓW
WARSZTATY KULINARNE W LOKALU KLIENTA
.
TYTUŁ: PRAWIDŁOWY ROZBIÓR MIĘSA - NO WASTE!
WARSZTATY 1 - DNIOWE - 8h
.
Możesz wykupić jeden dzień szkolenia, który Ciebie interesuje lub kilka szkoleń dzień po dniu - wtedy oszczędzasz!
Szkolenie 1 - dniowe - 3000 zł - (100%)
Szkolenie 2 - dniowe - 5400 zł - oszczędzasz 600 złotych
Szkolenie 3 - dniowe - 7500 zł - oszczedzasz 1500 złotych !
Oferta nie dotyczy cyklu szkoleń pt: "Złota Piątka"
.
Zapoznaj się ze szczegółami tego tytułu klikając „pobierz” – otrzymasz pełen opis w wersji PDF
.
ZAPRASZAMY.
.
.
SZKOLENIE NA ŻYCZENIE KLIENTA PROWADZONE JEST W JĘZYKU POLSKIM LUB ANGIELSKIM
.
.
PLIK Z PEŁNĄ INFORMACJĄ DO POBRANIA ZNAJDUJE SIĘ PONIŻEJ
PRAWIDŁOWY ROZBIÓR MIĘSA - NO WASTE
POBIERZ PROGRAM WARSZTATÓW
SZKOLENIE DLA SZEFÓW KUCHNI I PASJONATÓW
WARSZTATY KULINARNE W LOKALU KLIENTA
.
TYTUŁ: KUCHNIA WEGETARIAŃSKA I WEGAŃSKA
WARSZTATY 2 - DNIOWE - 16h
.
Możesz wykupić jeden dzień szkolenia, który Ciebie interesuje lub kilka szkoleń dzień po dniu - wtedy oszczędzasz!
Szkolenie 2 - dniowe - 5400 zł - oszczędzasz 600 złotych
Szkolenie 3 - dniowe - 7500 zł - oszczedzasz 1500 złotych !
Oferta nie dotyczy cyklu szkoleń pt: "Złota Piątka"
.
Zapoznaj się ze szczegółami tego tytułu klikając „pobierz” – otrzymasz pełen opis w wersji PDF
.
ZAPRASZAMY.
.
SZKOLENIE NA ŻYCZENIE KLIENTA PROWADZONE JEST W JĘZYKU POLSKIM LUB ANGIELSKIM
.
.
.
PLIK Z PEŁNĄ INFORMACJĄ DO POBRANIA ZNAJDUJE SIĘ PONIŻEJ
WARSZTATY Z KUCHNI WEGAŃSKIEJ I WEGETARIAŃSKIEJ
POBIERZ PROGRAM WARSZTATÓW
SZKOLENIE DLA SZEFÓW KUCHNI I PASJONATÓW
WARSZTATY KULINARNE W LOKALU KLIENTA
.
TYTUŁ: MOJA KUCHNIA AUTORSKA
.
Możesz wykupić jeden dzień szkolenia, który Ciebie interesuje lub kilka szkoleń dzień po dniu - wtedy oszczędzasz!
Szkolenie 2 - dniowe - 5400 zł - oszczędzasz 600 złotych
Szkolenie 3 - dniowe - 7500 zł - oszczedzasz 1500 złotych !
WARSZTATY 2 - DNIOWE - 16h
Oferta nie dotyczy cyklu szkoleń pt: "Złota Piątka"
.
Zapoznaj się ze szczegółami tego tytułu klikając „pobierz” – otrzymasz pełen opis w wersji PDF
.
ZAPRASZAMY.
.
.
PLIK DO POBRANIA ZNAJDUJE SIĘ PONIŻEJ
WARSZTATY DLA SZEFA KUCHNI
MOJA KUCHNIA AUTORSKA
POBIERZ PLIK Z PROGRAMEM WARSZTATÓW
ZŁOTA PIĄTKA – SEZON II / III
SZKOLENIE DLA SZEFÓW KUCHNI I INWESTORÓW
ZJAZD NR 1
.
TYTUŁ: BUDOWA ZESPOŁU KUCHNI W NOWOCZESNEJ RESTAURACJI
.
Możesz wykupić jeden dzień szkolenia, który Ciebie interesuje lub wykupić cały pakiet szkoleń – czyli 5 spotkań w Warszawie co miesiąc jedno
.
Zapoznaj się ze szczegółami tego tytułu klikając „pobierz” – otrzymasz pełen opis w wersji PDF
.
ZAPRASZAMY.
.
.
PLIK DO POBRANIA ZNAJDUJE SIĘ PONIŻEJ
ZŁOTA PIĄTKA - SZKOLENIE NR 1
BUDOWA ZESPOŁU KUCHNI W NOWOCZESNEJ RESTAURACJI
POBIERZ PROGRAM
ZŁOTA PIĄTKA – SEZON II / III
SZKOLENIE DLA SZEFÓW KUCHNI I INWESTORÓW
ZJAZD NR 2
.
TYTUŁ: PRAWIDŁOWA STRUKTURA ORGANIZACYJNA NA KUCHNI
.
Możesz wykupić jeden dzień szkolenia, który Ciebie interesuje lub wykupić cały pakiet szkoleń – czyli 5 spotkań w Warszawie co miesiąc jedno
.
Zapoznaj się ze szczegółami tego tytułu klikając „pobierz” – otrzymasz pełen opis w wersji PDF
.
ZAPRASZAMY.
.
.
PLIK DO POBRANIA ZNAJDUJE SIĘ PONIŻEJ
ZŁOTA PIĄTKA - SZKOLENIE NR 2
PRAWIDŁOWA STRUKTURA ORGANIZACYJNA NA KUCHNI
POBIERZ PROGRAM
ZŁOTA PIĄTKA – SEZON II / III
SZKOLENIE DLA SZEFÓW KUCHNI I INWESTORÓW
ZJAZD NR 3
.
TYTUŁ: PROFESJONALNY KUCHARZ - WIEDZA I ŚWIAT
.
Możesz wykupić jeden dzień szkolenia, który Ciebie interesuje lub wykupić cały pakiet szkoleń – czyli 5 spotkań w Warszawie co miesiąc jedno
.
Zapoznaj się ze szczegółami tego tytułu klikając „pobierz” – otrzymasz pełen opis w wersji PDF
.
ZAPRASZAMY.
.
.
PLIK DO POBRANIA ZNAJDUJE SIĘ PONIŻEJ
ZŁOTA PIĄTKA - SZKOLENIE NR 3
PROFESJONALNY KUCHARZ - WIEDZA I ŚWIAT
POBIERZ PROGRAM
ZŁOTA PIĄTKA – SEZON II / III
SZKOLENIE DLA SZEFÓW KUCHNI I INWESTORÓW
ZJAZD NR 4
.
TYTUŁ: ŚWIADOMY SZEF KUCHNI - BUDOWA OFERTY RESTAURACJI
.
Możesz wykupić jeden dzień szkolenia, który Ciebie interesuje lub wykupić cały pakiet szkoleń – czyli 5 spotkań w Warszawie co miesiąc jedno –
.
Zapoznaj się ze szczegółami tego tytułu klikając „pobierz” – otrzymasz pełen opis w wersji PDF
.
ZAPRASZAMY.
.
.
PLIK DO POBRANIA ZNAJDUJE SIĘ PONIŻEJ
ZŁOTA PIĄTKA - SZKOLENIE NR 4
ŚWIADOMY SZEF KUCHNI - BUDOWA OFERTY RESTAURACJI
POBIERZ PROGRAM
ZŁOTA PIĄTKA – SEZON II / III
SZKOLENIE DLA SZEFÓW KUCHNI I INWESTORÓW
ZJAZD NR 5
.
TYTUŁ: KOMUNIKACJA W PRZEDSIEBIORSTWIE GASTRONOMICZNYM
.
Możesz wykupić jeden dzień szkolenia, który Ciebie interesuje lub wykupić cały pakiet szkoleń – czyli 5 spotkań w Warszawie co miesiąc jedno –
Zapoznaj się ze szczegółami tego tytułu klikając „pobierz” – otrzymasz pełen opis w wersji PDF
.
ZAPRASZAMY.
.
.
PLIK DO POBRANIA ZNAJDUJE SIĘ PONIŻEJ
ZŁOTA PIĄTKA - SZKOLENIE NR 5
KOMUNIKACJA W PRZEDSIĘBIORSTWIE GASTRONOMICZNYM
POBIERZ PROGRAM
ZŁOTA PIĄTKA - NOWE SEZONY!
Na sezon III mamy juz ograniczoną ilość miejsc - sezon III rozpoczynamy zapisy
Oto daty kolejnych spotkań:
SEZON II
1. BUDOWA ZESPOŁU KUCHNI W NOWOCZESNEJ RESTAURACJI -
2. PRAWIDŁOWA STRUKTURA ORGANIZACYJNA W KUCHNI -
3. PROFESJONALNY KUCHARZ WIEDZA I ŚWIAT -
4. śWIADOMY SZEF KUCHNI I BUDOWA OFERTY RESTAURACJI
5. KOMUNIKACJA W PRZEDSIĘBIORSTWIE GASTRONOMICZNYM
SEZON III
1. BUDOWA ZESPOŁU KUCHNI W NOWOCZESNEJ RESTAURACJI -
2. PRAWIDŁOWA STRUKTURA ORGANIZACYJNA W KUCHNI
3. PROFESJONALNY KUCHARZ WIEDZA I ŚWIAT
4. śWIADOMY SZEF KUCHNI I BUDOWA OFERTY RESTAURACJI
5. KOMUNIKACJA W PRZEDSIĘBIORSTWIE GASTRONOMICZNYM
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt mailowy pod adresem: biuro@hr-system.pl
ZAPRASZAMY WAS!
Do skorzystania z naszych szkoleń wdrożeniowych dla Szefów Kuchni i Managerów
.
Ze względu na spore zainteresowanie i coraz większą ilość słuchaczy przenieśliśmy się bliżej Centrum Warszawy do jednego z charakterystycznych wieżowców przy Placu Zawiszy.
.
Teraz jesteśmy wyżej, mamy wyższy standard i celujemy tylko wysoko
.
Osoby zainteresowane naszymi szkoleniami mogą zgłaszać się pod adresy:
biuro@berio.us
www.berio.us
https://hr-system.pl/
.
Warto!
W ciągu ostatnich miesięcy nasi Klienci dzięki nowoczesnym wdrożeniom zaoszczędzili w swoich obiektach dziesiątki tysięcy złotych! Nie jest to reklama tylko namacalne fakty!
.
Przyjaciele i znajomi Berio Consulting
- jeżeli poszukujecie ciekawych szkoleń, treningów dla swojego personelu to pamiętajcie, że wraz z H&R System mamy ogromną ofertę w/w na naszych stronach.
*
Najważniejsze informacje znajdziecie na: https://hr-system.pl/
oraz na www.gastrorekruter.pl
*
Znajdziecie tam świetnie dopasowane cykle szkoleniowe
między innymi dla:
- kelnerów
- F&B managerów
- Szefów Kuchni
- Sous Chefów
- właścicieli obiektów gastronomicznych i hotelowych
* polecamy serie spotkań dotyczące Szefów Kuchni i kontroli kosztów w restauracji.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertami
Berio Consulting
Gastro Rekruter Polska
Lokal Gastronomiczny Komercyjny Polska Obrót
H&R System szkolenia kelnerskie i menedżerskie
SZKOLENIA - WDROŻENIA
BERIO CONSULTING WSPÓŁPRACUJE BEZPOŚREDNIO Z JEDNĄ Z NAJLEPSZYCH W POLSCE FIRM SZKOLENIOWYCH
H&R SYSTEM
Nasza firma pomoże Ci we wdrożeniu najlepszych rozwiązań w Twoim przedsiębiorstwie.
Przeszkoli Właścicieli, Managerów i personel liniowy.
W niektórych przypadkach zdobędzie dotacje EU na cykle szkoleniowe i wsparcie.
Chesz do wiedzieć się więcej? - KLIKNIK LINK SZKOLENIA
.
Skąd się wzięło BERIO?
Maciej Rogowski,
znany również jako Berio, to doświadczony specjalista w branży gastronomicznej, pełniący role Executive Chef, Managera oraz Trenera. Związany z sektorem HORECA od 1991 roku, czyli przez 32 lata, Maciej ma bogate doświadczenie na krajowym i międzynarodowym rynku.
Rozpoczynając karierę jako Szef Cukierni na prywatnych jachtach pasażerskich, szybko awansował na stanowiska Sous Chef, Szefa Kuchni oraz później Dyrektora w renomowanych hotelach o czterogwiazdkowym standardzie.
Jego pasja do kulinariów doprowadziła go również do pracy jako szef gastronomii w prywatnej międzynarodowej klinice oraz do fascynujących projektów, takich jak obsługa bufetów dla Szwedzkiej Rodziny Królewskiej czy gotowanie dla światowej sławy osobistości Hollywood.
Maciej jest gorącym orędownikiem praktycznych, efektywnych rozwiązań w branży gastronomicznej. Jego praca opiera się na budowaniu doskonałej komunikacji wewnętrznej w firmach gastronomicznych oraz tworzeniu przejrzystych systemów kontroli kosztów i rozliczeń.
Z pasją wprowadza innowacyjne rozwiązania w zarządzaniu czasem pracy i wydatkami.
Obecnie angażuje się aktywnie w rozwój turystyczny, zwłaszcza w promocję mikroregionów i tworzenie atrakcyjnych ofert dla zagranicznych turystów.
Jako gorliwy promotor kuchni polskiej i lokalnej turystyki, Maciej jest także miłośnikiem tradycji kulinarnej Polski, ze szczególnym zainteresowaniem dla okresu międzywojennego i historii kuchni podczas zaborów.
Jego działania koncentrują się na promowaniu starych receptur i zwyczajów kulinarnych, opartych na tradycyjnych zapisach i przekazach.
Był zatrudniony między innymi w firmach:
Renaissance CL (USA Ft.Lauderdale)
Cunard (Miami USA Miami)
Unity Line (PL Szczecin)
Fukier (PL)
Cetring Plus (PL)
Boathouse (PL)
Santa Fe Partners (PL)
Iguana (PL)
Blue Cactus (PL)
Echo Investment (PL)
Cersanit (PL)
Columna Medica (PL)
Fukier II (PL)
Asia Trade (PL)
Berio Consulting (PL) - obecnie właściciel firmy
Pracował zarówno na stanowiskach Szefa Kuchni (US), cukierni (US), F&B (food & beverage) managera w US jak i był dyrektorem w hotelu standardu 4**** w Polsce, managerem kilku restauracji premium oraz wieloletnim osobistym kucharzem jednego z piątki najbogatszych Polaków wg Forbes.
Pomaga każdej gastronomii od małych kawiarni do dużych obiektów premium.
Każde szkolenie, trening czy uzupełnienie systemu dla naszych Klientów jest przygotowywane indywidualnie dla danego lokalu po wcześniejszym audycie w miejscu i określeniu potrzeb właściciela. W niektórych modułach szkoleniowych wspieramy się na wiedzy i doświadczeniu innych znanych na rynku trenerów i szkoleniowców.
Teraz czeka na spotkanie z Tobą aby Ci pomóc w biznesie i dobrać najlepszych specjalistów, którzy są gotowi wesprzeć Twój biznes.
.
Jakie wdrożenia trzeba uruchomić aby odświeżyć swój biznes i dopasować go do rozwiązań obowiązujących na rynku HoReCa
Na rynku jest cała gama systemów wdrożeniowych dla gastronomii. Aby wybrać najlepsze dla nas, najpierw musimy określić nasz cel.
OGÓLNE. Jeżeli wdrożenie ma dotyczyć jedynie odświeżenia naszego biznesu, przypomnienia sobie podstaw jego działania - to świetnym wyjściem będą w miarę tanie (a czasem bezpłatne) spotkania grupowe. Prezentacje takie są organizowane w dużych aulach w większej grupie osób. Polegają na przekazaniu sporej dawki teorii a każdy ze słuchaczy wybiera dla siebie najbardziej interesujące go zagadnienia. Dodatkowym atutem takich spotkań jest poznanie innych restauratorów, managerów biorących w nich udział. Można w trakcie przerw wymienić się kontaktami, doświadczeniami i nawiązać bardzo ciekawe relacje.
TEMATYCZNE. Czyli wdrożenia obejmujące określony zakres. Przykładowo dotyczące elementów technologii (praktyczne), sposoby raportowania, tworzenia menu restauracyjnego czy też kontroli food cost. Te wdrożenia też bywają organizowane w większych grupach w formie szkoleń i na zasadach jak wyżej wymienione - szkolenia ogólne.
E-SZKOLENIA. Ostatnio szkolenia tematyczne dotyczące wdrożeń nowych rozwiązań w gastronomii pojawiają się także w wersji e-szkoleń za pośrednictwem internetu. Krótkie filmy instruktażowe dotyczące praktych kucharskich czy barmańskich, filmy z prezentacjami teoretycznymi czy też prezentujące systemy kontroli biznesu. Jest to kolejny, świetny sposób na przypomnienie sobie lub ulepszenie już stosowanych przez nas praktyk w biznesie. Niestety szkolenia te bez wstępnego przygotowania, doświadczenia zawodowego czy znajomości choćby podstaw funkcjonowania biznesu nie spełnią oczekiwań osób rozpoczynających swoją przygodę z gastronomią. E-szkolenia jednak zawsze będą świetnym uzupełnieniem do pełnoprogramowych zajęć szkoleniowych dla właścicieli, managerów czy serwisu.
INDYWIDUALNE. Najciekawsza i najbardziej produktywna forma wdrożeń nowych rozwiązań do Waszego biznesu. Zakres przygotowywany jest pod potrzeby danego obiektu (restauracja, hotel) a cała jego treść dotyczy dokładnie tych zagadnień, problemów i rozwiązań, które dotyczą jedynie wskazanego przez Zleceniodawcę obszaru działań.
W takich wdrożeniach brana jest pod uwagę specyfika danego miejsca, jego biznes plan, ilość zatrudnionych osób, założenia dotyczące jego rozwoju (cel) czy innych problemów - chociaż my w BC nie lubimy tego określenia
Tutaj nie ma już ogólników i uniwersalnych definicji tylko działania na żywej tkance. Wdrożenia indywidualne są często połaczone z późniejszą zdalną opieką trenera i supervisingiem.
*zapytaj mailowo o opiekę konsultingową nad lokalem