GASTROINTERIOR - TWÓJ INDYWIDUALNY PROJEKT RESTAURACJI


NAPISZ DO NAS !
NAPISZ DO NAS !

 

 

 

 

 

 

 

 

Może to jest restauracja w Twoim klimacie..?

 

hmm.. nie bardzo?

 

zaprojektujemy Ci łądniejszą :-)

 

 

 

 

PROJEKTANCI WNĘTRZ 

w Berio Consulting

 

to najbardziej rozpoznawalni

i najlepsi projektanci znani

z polskiego rynku design

 

TO WCALE NIE MUSI BYĆ DROGIE!

 

Dzieki naszym specjalistom, ich projektom

 

i pomysłom - TWOJA restauracja zyska wyjątkową atmosfere, piękne

i nowoczesne wnętrze

oraz klimat.

 

 

Nie musisz kopiować projektów z innych miejsc!

 

 

 

 

 

 

 

Krzysztof Miruć  - architekt, projektant wnętrz,

 

 

Współzałożyciel i główny projektant warszawskiej pracowni architektonicznej L'ab Architekci, która działa na rynku polskim od 2003 roku. Pracownia specjalizuje się w projektach architektury oraz wnętrz biurowych, użyteczności publicznej i mieszkalnych oraz projektach dla obiektów zabytkowych.

Projekty restauracji wykonuje wraz z obsługą konsultingową i technologiczną w Berio Consulting.

 

 

Prowadzący program w HGTV - "Weekendowe metamorfozy" , TVN TURBO " Garaż marzeń " i w HGTV " ZGŁOŚ REMONT", "EKS-TRA ZMIANA" Tvn Style

 

Współpraca z Berio Consulting od roku 2018.

 

WYŚLIJ WIADOMOŚĆ

 

 

 

 

 

TECHNOLOGIA

 

Przygotujemy Twój lokal od strony technologicznej wraz z orzeczeniem  rzeczoznawców do przeprowadzenia właściwego odbioru przez SANEPID

 

DESIGN

 

Zaprojektujemy Twój lokal tak - aby jego część serwisowa była łatwa do różnych aranżacji i łatwego przestawiania sali pod różne eventy - a'la carte, serwis koktajlowy i serwis bufetowy - w łatwy i wygodny sposób bez angażowanie do tego dużej grupy personelu!

 

 

 

CZY CZASEM NIE TAK WYOBRAŻASZ SOBIE BAR W SWOJEJ RESTAURACJI?

 

NIE MA PROBLEMU..

ZAPROJEKTUJEMY GO DLA CIEBIE

OD STRONY WIZUALNEJ

I OD STRONY TECHNOLOGICZNEJ

 

ZAPRASZAMY!

 

 

ANIA GÓRKA

i KRZYSZTOF MIRUĆ

 

Nierozłączny tandem projektantów z niesamowitym wyczuciem

i współczesnym podejściem

do nowych wyzwań. 

 

Zaskakujące

i nowoczesne rozwiązania wykorzystywane

w projektowaniu lokali gastronomicznych

i hoteli to ich znak firmowy

 

Współpracujemy ze sobą od 2018 roku !

 

 

 Współpracują także z nami:

 

 

DR Sztuki Beata Dobryjanowicz

 


Absolwentka Wydziału AW ASP w Warszawie (dyplom – 1997). Od 1997 r. praca na Wydziale AW warszawskiej ASP w Pracowni Rysunku Perspektywicznego i Geometrii Wykreślnej.

 

Później asystentka w Pracowni Podstaw Projektowania adiunkta I st. Piotra Kwasieborskiego. W 2010 r. uzyskała tytuł doktora. Obecnie asystent w Pracowni Projektowania Wnętrz Piotra Kwasieborskiego.

 

Od 2013 – prowadząca Pracownię Projektowania Wnętrz dla studentów II roku studiów niestacjonarnych. Jest autorką licznych projektów wnętrz mieszkalnych i użyteczności publicznej, takich jak biura, sklepy czy przychodnie lekarskie, m. in. wnętrza kliniki stomatologicznej Este-Dent w Warszawie; rysunki do książek dla wydawnictwa “Burchard edition”.

Mgr Inż. arch. Anna Siwek


Absolwentka kierunku Architektura i Urbanistyka na Wydziale Budownictwa, Architektury i Inżynierii Środowiska Politechniki Łódzkiej.

 

Posiada uprawnienia budowlane do projektowania bez ograniczeń w specjalności architektonicznej, przynależność do Mazowieckiej Okręgowej Izbie Architektów od 2001r.

 

Autorka i współautorka wielu projektów budowlanych i wykonawczych obiektów użyteczności publicznej – sportowych, handlowych, hotelowych i usługowych, a także budynków przemysłowych i mieszkalnych. W dorobku twórczym posiada również projekty wnętrz biurowych, bankowych, sportowych i hotelowych, a także opracowania urbanistyczne.

 

Najważniejsze zrealizowane projekty to obiekty sportowe: stadion piłkarski w Gdyni, wielokrotnie wyróżniany przez PZPN i hala sportowa w Częstochowie, która otrzymała nagrodę drugiego stopnia w konkursie “Budowa Roku 2012”, a także została laureatem lokalnego konkursu “Miejsce przyjazne osobom z niepełnosprawnością”.

Od 2016 na stanowisku wykładowcy na Wydziale Architektury Wnętrz Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie. 

.

  

Dominik - technolog Berio Consulting - najwyższa jakość i profesjonalizm. 

 

Przygotowuje profesjonalne projekty obiektów gastronomicznych, restauracji, hoteli, zajazdów, ośrodków wypoczynkowych, pensjoatów i innych.

 

Gwarantuje najwyższą jakość - każdy projekt dostosowany jest w 100% pod założenia biznesowe Klienta. Dominik przeprowadza także konsulting technologiczny miejsca zanim wejdziesz w jego posiadanie. Wskaże Ci wszystkie mocne i słabe strony lokalu lub budynku.

 

Jeżeli obiekt nie będzie spełniał obowiązujących norm lub nie bedzie możliwości dostosowania go do nich - odradzi wchodzenia w inwestycję. 

Wszystkie finalne projekty technologiczne Dominika potwierdzane są przez Sanepid i gotowe aby wprowadzić je do Twojego biznesu.

 

 

.

Drodzy Restauratorzy,

 

widzimy, że wielu z Was rozpoczyna remonty swoich restauracji - przebudowy, nowe instalacje wod-kan, malowanie, murowanie.

 

Często wielu z Was potrzebuje ekipy, która wie jak tworzy się gastronomię i w przeciwieństwie do "ekip z łapanki" potrafi czytać projekty technologiczne :-)

 

Pamietajcie, że mamy takie ekipy! Zdolni, profesjonalni i w najlepszej jakości. Są to duże firmy, które teraz pracują dla nas na 3 równoległych projektach - zawsze jednak mogą przyjmować kolejne zlecenie - od zaraz! (kipy po 30-50 osób)

 

Normalne ceny - najwyższa jakość!

 

Zapraszamy

www.berio.us

biuro@berio.us

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAPISZ DO NAS!

 

biuro@berio.us