KONSULTANCI


STARA I ZAMORTYZOWANA KUCHNIA?
A może nowy pomysł na biznes i chęć otwarcia od podstaw nowego obiektu gastronomicznego – restauracji lub kawiarni?
.
Wiemy, czego potrzebujesz, i to właśnie może być dokładnie to, czego się najmniej spodziewasz 🙂
.
Dlaczego warto wybrać Berio Consulting?
Bezproblemowa organizacja i unowocześnienie istniejącego lub nowego zaplecza gastronomicznego to jedna z ofert naszego biura.
.
Nie chcesz mieć kłopotów z organizacją kuchni produkcyjnej?
A może chcesz, aby odbiór Twojego lokalu przez SANEPID odbył się bez zbędnego stresu i opóźnień dzięki profesjonalnej i właściwej dokumentacji? Skorzystaj z naszej oferty i doświadczenia naszych inżynierów technologów!
.
Najlepsi specjaliści na rynku, którzy otwierali ogromne ośrodki wypoczynkowe, hotele i restauracje w całym kraju współpracują właśnie z nami.
.
Nasi eksperci monitorują zmiany w europejskich przepisach dotyczących otwierania nowych miejsc gastronomicznych i hotelowych, które obowiązują również w Polsce. To oni przygotują dla Twojego biznesu nowoczesny, zgodny z aktualnymi przepisami projekt technologiczny i plan odbiorów.
.
Nasze atuty to:
Kompleksowa obsługa i wsparcie
Pełna zgodność z przepisami
Wraz z projektem otrzymasz opinie szanowanych na polskim rynku HoReCa rzeczoznawców, co ułatwi odbiory lokalu przez odpowiednie urzędy państwowe.
.
Przeprowadzimy Cię krok po kroku przez cały proces – od stworzenia projektu, przez uzyskanie aprobaty rzeczoznawcy, aż po spełnienie wszelkich procedur związanych z otwarciem lokalu, zgód i koncesji.
.
Strategiczne doradztwo to my!
A po otwarciu lokalu ...podpowiemy, z kim warto nawiązać współpracę, z jakich dostawców korzystać, a z jakimi relacjami zachować ostrożność.
Nasze doświadczenie pozwoli Ci uniknąć niepotrzebnych problemów i skupić się na komfortowym prowadzeniu biznesu.
.
Nasi specjaliści są do Twoich usług!
Skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się, jak możemy pomóc w realizacji Twoich marzeń o idealnej restauracji czy hotelu. Nasz zespół inżynierów technologów i konsultantów jest gotowy, aby wesprzeć Cię na każdym etapie realizacji projektu.
.
Jak skontaktować się z nami?
Zapraszamy do kontaktu mailowego na adres:
.
biuro@berio.us
.
Możesz także odwiedzić naszą stronę internetową www.berio.com.pl
gdzie znajdziesz więcej informacji o naszych usługach.
.
Zaufaj profesjonalistom z Berio Consulting i zainwestuj w przyszłość swojego biznesu. Razem osiągniemy sukces!
.
BBerio ConsultingGGastro Rekruter PolskaLLokal Gastronomiczny Komercyjny Polska Obrót.
#konsultanci
#horeca
#technologia
#budowalokalu
#restauracja
#hotel
#sanepid
#koncesja

Berio Consulting,
WAŻNA INFORMACJA


Najbliższe możliwe, wolne terminy konsultacji BC - prosimy rezerwować po 2 października 2023.
*
Wszystkie wcześniejsze terminy są już zajęte przez naszych Klientów.
*
Ograniczenie nie dotyczy zaplanowanych zjazdów szkoleniowych.
Przepraszamy za kłopot. Prosimy o umawianie spotkań z dużym wyprzedzeniem.
Berio Consulting
Gastro Rekruter Polska
Lokal Gastronomiczny Komercyjny Polska Obrót
www.berio.com.pl

Nasz Konsultant
– Sylwia Stachyra
.
> Szef Kuchni, konsultant, szkoleniowiec.
Zwyciężczyni polskiej edycji programu TOP CHEF, współpracowała z grupą Szefów Gordona Ramsaya w Savoy of London” na wykształcenie gastronomiczne zdobyła w Wielkiej Brytanii, pracowała w wielu Restauracjach w Anglii, miedzy innymi w Savoy Grill u Gordona Ramseya, długo pracowała jako Prywatny Kucharz w wielu Europejskich krajach - obecnie najbardziej aktywny konsultant Berio Consulting
.
Oferujemy aktywne cykle konsultacyjne z Sylwią zawierające pełne wsparcie przy uruchamianiu nowych lub korygowaniu i odświeżaniu istniejących profili restauracyjnych.
Zapraszamy Berio Consulting
.
Oto niektóre propozycje wdrożeń i konsultacji prowadzonych przez Sywię:

.

Basic
===
Oferta szkolenia i wdrożeń dla Szefów Kuchni i załogi kuchennej (restauracje stacjonarne, bistro, hotele):
- zmiana lub kosmetyka istniejącego konceptu i oferty menu restauracji
- szkolenie personelu kuchni, komunikacja na kuchni
- wprowadzenie nowych pozycji do karty wraz z opracowaniem
- tricki kucharskie i sposoby ułatwiania sobie zadań podczas dużego ruchu w lokalu
- „wydawka” - estetyka dań , systemy precyzyjnego i sprawnego wydawania dań na salę
- tworzenie nowych receptur od podstaw wraz z kontrolą food cost
- technologia produkcji nowych dań
- odświeżenie produkcji flagowych dań restauracji wg najnowszych trendów
- ograniczanie kosztów i minimalizacja strat
- pełne wdrożenie zmian , współpraca z Szefem Kuchni i całym personelem
Szkolenia 2 dniowe. Wycena szkoleń uzależniona jest od zakresu zadań dla konsultanta. Minimalna ilość dni szkoleniowych 2-4 – dodatkowe dni wg indywidualnego zlecenia i potrzeb.

.
Menu
===
Oferta dla restauracji i hoteli – pełne tworzenie menu dla restauracji Zleceniodawcy i dopasowanie go do profilu lokalu
- zmiana lub kosmetyka istniejącego konceptu i oferty
- budowa menu restauracji wg obowiązujących trendów
- dania dla wegan / wegetarian , idea i zasady
- budowa nowoczesnego menu dla dzieci
- badanie lokalnego rynku i dostępności surowców
- możliwości technologiczne danej kuchni i dopasowanie jej do produkcji dziennej (nocnej)
- budowanie menu w oparciu o sezonowość i jak wprowadzić crossing towarowy
- kontrole zamówień towarów i magazynów (limity, stany minimalne, unikanie mrożenia środków finansowych)
- aktywna praca na kuchni wraz z personelem i korygowanie planu bieżących zadań
- supervising zdalny wprowadzonego menu (pakiety godzin konsultacji zdalnej)
Szkolenia 2 dniowe. Wycena szkoleń uzależniona jest od zakresu zadań dla konsultanta. Minimalna ilość dni szkoleniowych 2-4 – dodatkowe dni wg indywidualnego zlecenia i potrzeb.

.
Private Chef
===
Oferta dla osób prywatnych, małych restauracji, firm eventowych i organizatorów małych imprez.
- prowadzenie warsztatów kucharskich (opracowania indywidualne)
- przygotowanie prywatnych spotkań w restauracjach, rezydencjach i przestrzeniach wynajętych
- dania dla wegan / wegetarian
- pełna organizacja serwisu (barmani eventowi i kelnerzy)
- tworzenie menu specjalnego (eventowego, prywatnego)
- live cooking
- usługi premium
Cykle 2 dniowe. Dzień organizacyjny i dzień eventowy. Wycena uzależniona jest od zakresu zadań dla Szefa. Minimalna ilość dni eventowych 2-3 – dodatkowe dni wg indywidualnego zlecenia i potrzeb.
.

Nasz Szef Kuchni , szkoleniowiec jest także otwarty na współpracę przy projektach indywidualnych opartych na potrzebach biznesowych Zleceniodawcy.
Sylwia bierze także udział w rekrutacjach prowadzonych przez Gastro Rekruter Polska
.
W sprawach dopasowania indywidualnej usługi i wyceny – prosimy pisać na adres: biuro@berio.us
www.berio.us
.
Oferta obsługuje obszar całej Unii Europejskiej. Do indywidualnej wyceny wprowadzanego wdrożenia doliczane są koszty delegacji / dojazdu i noclegów konsultanta lub zapewnienie w/w przez Zleceniodawcę w sąsiedztwie jego obiektu.
.
Berio Consulting
Gastro Rekruter Polska
Lokal Gastronomiczny Komercyjny Polska Obrót
.
Szczegóły ofert:
biuro@berio.us
berioconsulting@gmail.com
www.berio.us

NOWA OFERTA BERIO CONSULTING 2021/22
.
Nasz Konsultant – Michał Molenda – Szef Kuchni, Szef Piekarni, szkoleniowiec – uruchamia wraz z Berio Consulting nowe oferty dla inwestorów gastronomicznych, restauratorów, właścicieli piekarni i cukierni.
______________________________________


Oferujemy aktywne cykle konsultacyjne zawierające pełne wsparcie przy uruchamianiu nowych lub korygowaniu i odświeżaniu istniejących ofert. Zapraszamy BC.
Propozycje wdrożeń i konsultacji:


--- Refreshment---
.
Oferta szkolenia i wdrożeń dla Szefów Kuchni i załogi kuchennej (restauracje stacjonarne, bistro, hotele):
- zmiana lub kosmetyka istniejącego konceptu i oferty menu restauracji
- szkolenie personelu kuchni, praca u podstaw
- wprowadzenie nowych pozycji do karty wraz z opracowaniem
- tworzenie nowych receptur od podstaw wraz z kontrolą food cost
- technologia produkcji nowych dań
- odświeżenie produkcji flagowych dań restauracji wg najnowszych trendów
- oszczędności kosztów i minimalizacja strat
- pełne wdrożenie zmian , współpraca z Szefem Kuchni i całym personelem
.
Szkolenia 3 dniowe. Wycena szkoleń uzależniona jest od zakresu zadań dla konsultanta. Minimalna ilość dni szkoleniowych 3 – dodatkowe dni wg indywidualnego zlecenia i potrzeb.
.
.
--- New Bakery ---
.
Oferta szkolenia i wdrożeń dla piekarni rzemieślniczych - kraftowych
- zmiana lub kosmetyka istniejącego konceptu i oferty piekarni
- szkolenie personelu piekarni, praca u podstaw
- wprowadzenie nowych pozycji do karty wraz z opracowaniem
- tworzenie nowych receptur od podstaw
- technologia produkcji nowych pozycji
- oszczędności kosztów i minimalizacja strat
- check listy – narzędzia pomocowe
- pełne wdrożenie zmian , współpraca z Szefem Piekarnii i całym personelem
.
Szkolenia 3 dniowe. Wycena szkoleń uzależniona jest od zakresu zadań dla konsultanta. Minimalna ilość dni szkoleniowych 3 – dodatkowe dni wg indywidualnego zlecenia i potrzeb.


--- Breakfast time ---
.
Oferta szkolenia i wdrożeń dla restauracji śniadaniowych oraz hotelowych
- zmiana lub kosmetyka istniejącego konceptu śniadaniowego i oferty menu
- szkolenie personelu kuchni śniadaniowej, praca u podstaw
- wprowadzenie nowych pozycji do karty wraz z opracowaniem
- tworzenie nowych receptur od podstaw
- technologia produkcji nowych pozycji
- ergonomia bufetów śniadaniowych
- check listy i inne narzędzia pomocowe
- odświeżenie produkcji flagowych dań restauracji wg najnowszych trendów
- oszczędności kosztów i minimalizacja strat
- pełne wdrożenie zmian , współpraca z Szefem Kuchni i całym personelem
.
Szkolenia 3 dniowe. Wycena szkoleń uzależniona jest od zakresu zadań dla konsultanta. Minimalna ilość dni szkoleniowych 3 – dodatkowe dni wg indywidualnego zlecenia i potrzeb.


--- Ice Cream Time ---
.
Oferta szkolenia i wdrożeń dla lodziarni rzemieślniczych.
- zmiana lub kosmetyka istniejącego konceptu i oferty menu
- szkolenie personelu produkcyjnego lodziarni, praca u podstaw
- wprowadzenie nowych pozycji do karty wraz z opracowaniem
- tworzenie nowych receptur lodów ekologicznych od podstaw
- technologia produkcji ekologicznej
- odświeżenie produkcji flagowych pozycji / smaków wg najnowszych trendów
- oszczędności kosztów i minimalizacja strat
- pełne wdrożenie zmian , współpraca z Szefem produkcji i całym personelem
.
Szkolenia 3 dniowe. Wycena szkoleń uzależniona jest od zakresu zadań dla konsultanta. Minimalna ilość dni szkoleniowych 3 – dodatkowe dni wg indywidualnego zlecenia i potrzeb.

 


Obsługujemy cały kraj - oraz dowolne lokalizacje w Unii Europejskiej.
Do indywidualnej wyceny wprowadzanego wdrożenia doliczane są koszty delegacji / dojazdu i noclegów konsultanta lub zapewnienie w/w przez Zleceniodawcę.
Nasz szkoleniowiec jest także otwarty na współpracę przy projektach indywidualnych opartych na potrzebach biznesowych Zleceniodawcy.

 


W sprawach dopasowania indywidualnej usługi i wyceny – prosimy pisać na adres: biuro@berio.us
www.berio.us

BERIO CONSULTING
BERIO CONSULTING

 

 

 

 

 

W Berio Consulting pracują konsultanci, specjaliści i trenerzy, których wiedza, doświadczenie i praca na każdym z odcinków udokumentowana jest wieloletnim doświadczeniem zawodowym.   

 


- podstawowe źródło wiedzy o biznesie HORECA - TO PRAKTYKA! 

 

 

Zapraszamy do współpracy


BC - TEAM

 

 

 

 

 

  

Maciej - Wdrożenia managerskie (właściciel Berio Consulting)

organizacja firmy od podstaw - wsparcie dla Właścicieli gastronomii i managerów.

 

- struktura organizacyjna

- budowa firmy gastronomicznej od podstaw. (szczegóły w spisie tematów na naszej stronie - PDF)

- komunikacja w firmie - delegowanie zadań

- rozwiązywanie problemów kulturowych w firmie - pracownicy z zagranicy, różnice kulturowe

   (Ukraina, Sri lanka, Indie, Hiszpania, Francja, Amerykanie, pracownicy sezonowi, studenci)

- company standard, zasady, regulaminy, zakresy obowiazków

   {szkolenie podstawowe 6 godzin dziennie,  jedno - trzydniowe lub wersje rozbudowane}

 

Maciej Rogowski Berio

Doradca i właściciel Berio Consulting

Praktyk.

Wiedzę i doświadczenie instruktor / konsultant budował

podczas swojej 30 letniej pracy w hotelarstwie i gastronomii

(zarówno w Polsce jak i zagranicą)

Rozpoczęcie praktyki zawodowej w roku 1989.

 

Był zatrudniony między innymi w firmach:

Renaissance CL (USA Ft.Lauderdale)

Cunard (Miami USA Miami)

Unity Line (PL Szczecin)

Fukier (PL)

Cetring Plus (PL)

Boathouse (PL)

Iguana (PL)

Blue Cactus (PL)

Echo Investment (PL)

Columna Medica (PL)

Fukier II (PL)

Asia Trade (PL)

Berio Consulting (PL) - obecnie właściciel firmy

 

Pracował zarówno na stanowiskach Szefa Kuchni (US), cukierni (US), F&B (food & beverage) managera w US jak i był dyrektorem w hotelu standardu 4**** w Polsce, managerem kilku restauracji premium oraz wieloletnim osobistym kucharzem jednego z piątki najbogatszych Polaków wg Forbes.

Pomaga wprowadzić nowe, obowiązujące na rynku standardy i rozwiązania. Potrafi w łatwy i przystępny sposób przekazać zainteresowanym osobom bezcenną wiedzę praktyczną, którą ciężko uzyskać z teorii podręczników czy podczas grupowych szkoleń ubranych w często niezrozumiałe „tabelki i definicje”.

 

 

 

 

Sylwia - Executive Chef

 

 


Znana szefowa kuchni w Polsce, posiada kompleksową wiedzę dotyczącą wielu kuchni międzynarodowych, zdobytą podczas pracy w restauracjach Wielkiej Brytanii i innych Krajach.


Jako prywatny kucharz pracowała w rezydencjach w Londynie oraz na prywatnych jachtach. Zdobyła dyplom Kucharski w wielkiej Brytanii, do Kraju wróciła prosto z Londynu gdzie pracował u Gordona Ramseya w Hotelu Savoy.Jako druga kobieta w Polsce wygrała międzynarodowy program Top Chef.


Udziela kompleksowych porad gastronomicznych, specjalizuje się w profesjonalnym doradztwie z zakresu tworzenia menu, szkolenia personelu, technologii kuchennej i sprzętu.


Przeprowadza liczne warsztaty kulinarne oraz uczy współpracy między „kuchnią a salą”, dodatkowo szkoli personal w języku angielskim do obsługi międzynarodowych gości.

 

 

Krzysztof - architekt, projektant wnętrz Berio Consulting,

 

współzałożyciel i główny projektant warszawskiej pracowni architektonicznej L'ab Architekci, która działa na rynku polskim od 2003 roku. Pracownia specjalizuje się w projektach architektury oraz wnętrz biurowych, użyteczności publicznej i mieszkalnych oraz projektach dla obiektów zabytkowych.

 

Prowadzący program w TVN TURBO " Garaż marzeń " i w HGTV " ZGŁOŚ REMONT", "EKS-TRA ZMIANA" Tvn Style

 

Współpraca z Berio Consulting od roku 2018. 

 

 

Ponad 20 lat współpracy z gastronomią.

 

 

Dominik - technolog Berio Consulting - najwyższa jakość i profesjonalizm. 

 

Przygotowuje profesjonalne projekty obiektów gastronomicznych, restauracji, hoteli, zajazdów, ośrodków wypoczynkowych, pensjoatów i innych.

 

Gwarantuje najwyższą jakość - każdy projekt dostosowany jest w 100% pod założenia biznesowe Klienta. Dominik przeprowadza także konsulting technologiczny miejsca zanim wejdziesz w jego posiadanie. Wskaże Ci wszystkie mocne i słabe strony lokalu lub budynku. Jeżeli obiekt nie będzie spełniał obowiązujących norm lub nie bedzie możliwości dostosowania go do nich - odradzi wchodzenia w inwestycję.

 

Wszystkie finalne projekty technologiczne Dominika potwierdzane są przez Sanepid i gotowe aby wprowadzić je do Twojego biznesu.

 

Kilkanaście lat współpracy z gastronomią.

 

 

 

 

Bartek - Specjalista ds. systemów multimedialnych i kasowych.

 

- po wysłuchaniu Twoich oczekiwań, zakresu działalnosci oraz założeń budżetowych - Bartek doradzi Twojej firmie jakie dopasować do niej najlepsze rozwiazania kasowe (POS) w taki sposób aby nie narażac Ciebie na zakup zbędnych, dodatkowych urządzeń czy modułów operacyjnych.

 

Bartek przedstawi Ci kilka ciekawych rozwiązań a Ty wybierzesz to, które uważasz za najlepsze dla Siebie. Nie będziemy Ciebie namawiać na dodatkowe podzespoły, niewykorzystywane w przyszłości oprogramowania czy zbędne urządzenia. Twoje rozwiązania będa optymalne i uszyte pod Twoją restauracje.

 

Gwarantujemy także świetną opiekę serwisową, jesteśmy zawsze dostepni i gotowi Ci pomóc.

 

Poza systemami kasowymi mamy w swojej ofercie świetne rozwiązania kontroli wizualnej dla Twojej restauracji (monitoring) , nagłośnienie obiektu oraz własciwe przeprowadzenie instalacji internetowych.

 

 

 

Mateusz – marketing - obsługa Facebook WWW Instagram

 

- zajmuje się planowaniem i realizacją działań marketingowych dla restauracji i hoteli, oraz consultingiem i szkoleniem kadr dla branży gastronomicznej. Od trzech lat z jego doświadczenia korzysta jedna z największych agencji reklamowych w Polsce, gdzie odpowiada za realizacje kampanii ogólnopolskich znanych marek oraz szereg restauracji, dla których realizuje działania promocyjne w oparciu o narzędzia online i media miejskie.

Współwłaściciel najpopularniejszej aplikacji dedykowanej foodies – Finebite.

 

Wielokrotny prelegent konferencji poświęconych marketingowi dla branży gastronomicznej takim jak Gault Millau Culinary |nnovators czy Evenea Digital Marketing.

 

 

Kilkanaście lat współpracy z gastronomią.

 

 

Piotr - kompleksowa budowa obiektów gastronomicznych 

 

Firma Piotra to kompleksowa realizacja prac remontowo-budowlanych dedykowanych gastronomii. Pełen zakres wykończenia wnętrz oraz realizacji niezbędnych instalacji (wod-kan, gaz, elektryka, wentylacja). Realizacja projektów od A do Z, nadzór budowlany oraz generalne wykonawstwo. Liczne restauracje w portfolio wykonawcy. Piękne i funkcjonalne wnętrza, to nasza specjalność.

Piotr ma w swoim teamie bardzo doświadczonych i wykwalifikowanych wykonawców. Wykonane przez niego projekty możecie oglądać na terenie całej Warszawy. Poza pełną obsługa gastronomii Piotr przygotowuje także projekty budowlane dla innych obiektów komercyjnych - showroomy, sklepy , obiekty usługowe

 

Kilkanaście lat współpracy z gastronomią - firma rodzinna.

 

 

Jakub - konsultant BHP

- pełna obsługa szkoleniowa, doradcza i kontrolna dla gastronomii.

 

 

Kuba jest w branży BHP od 2012 r.


- szkolenia bhp dla pracowników gastronomii  - pełna obsługa
- szkolenia z pierwszej pomocy


- udział i konsultacje przy kontrolach PIP i PIS 
- konsultacje w zakresie dyrektywy maszynowej

 

WYŚLIJ WIADOMOŚĆ

 

 Mirek - Sprzęt gastronomiczny, urządzenia , rozwiązania technologiczne.

 

- pomoc w doborze sprzętu gastronomicznego

- sprzęt kuchenny, urządzenia gastronomiczne - rynek pierwotny i wtórny - oszczędność kosztów

- doradztwo i sprzedaż - dobór najlepszych opcji dla naszej restauracji z najpopularniejszych marek na rynku gastronomicznym

- wyceny nowego sprzętu i wybór najlepszych rozwiązań dla naszej restauracji

- wyceny sprzętu skierowanego do zbycia (komis)

- wyceny zaplecza gastronmicznego (kuchnie, prep, etc ) niezbędne do stworzenia oferty zbycia/ sprzedaży restauracji

- konsultacje technologiczne.

  {konsultacje na terenie restauracji lub miejsca przygotowanego pod jej budowę}

 

Kilkanaście lat współpracy z gastronomią - firma rodzinna.

 

 

Krzysztof i Mariusz (LAB)

projektowanie wnętrz nowej restauracji

 

- update starego wystroju

- jak dostosować wygląd naszej restauracji w komunikacji z założonym przez nas profilem gastronomicznym

- czego unikać aby nie być oskarżonym o plagiat w projektach 

- jak stać się oryginalnym miejscem zachęcającym gości do jego odwiedzenia

- własne pomysły na wygląd restauracji a realne oczekiwanie rynku

  {konsultacje na terenie restauracji lub miejsca przygotowanego na jej budowę} Od doradztwa do pełnego projektu i  przebudowy "pod klucz"}

 

 

Piotr - obsługa prawna

 

Piotrek - jet adwokatem z ponad pięcioletnim doświadczeniem w zawodzie i świadczy na naszą rzecz kompleksową obsługę prawną. Dzięki jego pomocy zapewnimy, że porządek będzie nie tylko w kuchni, ale i we wszystkich dokumentach i umowach. Pomoc Piotra obejmuje w szczególności:

- rozwiązywanie problemów prawnych, w tym spotykanych w przedsiębiorstwie gastronomicznym;
- przygotowywanie umów z podwykonawcami i pracownikami (wykonawcami zadań);
- przygotowywanie i weryfikacja istniejących umów najmu na lokale gastronomiczne;
- przygotowywanie i weryfikacja umów o współpracy (podwykonawcy, dostawcy, wyłączności) etc;
- komunikacja prawna z zatrudnionymi pracownikami;
- tworzenie i obsługa spółek
- zastępstwo procesowe przed sądami i organami;
- windykacja należności;
- pozostała obsługa prawna i doradcza

Marcin  

 

UBEZPIECZENIA BIZNESU

 

 

Dopasuje najlepsze ubezpieczenie dla Twojego biznesu. 

Współpracuje z wieloma firmami ubezpieczeniowymi ale  finalną Polisę otrzymasz z tej firmy, która swoją ofertę dopasuje najlepiej dla Twoich oczekiwań

Paweł

 

WENTYLACJA  GASTRONOMICZNA

LINIE PRODUKCYJNE DLA GASTRONOMII

TRZONY KUCHENNE

 

Specjalista od profesjonalnych systemów wentylacyjnych dla gastronomii, hoteli i obiektów cateringowo - produkcyjnych na rynku HORECA

 

Jeżeli planujesz zaprojektować wentylacje, linię produkcyjną czy grzewczą dla swojej restauracji - kuchni produkcyjnej, chcesz osiągnąć najlepsze wyniki w oszczędności energii i wymiany cieplnej.

 

Potrzebujesz świetnego serwisu i najwyższej jakości urządzeń wentylacyjnych

 

Napisz do nas:  biuro@berio.us